Articole recente...
Acasă / Consiliul local / Hotararea nr. 3 din 2019 – Privind aprobarea solicitarii de prelungire a Scrisorii de Garantie de la fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN, in conformitate cu prevederile OUG 79/2009 pentru realizarea investitiei „Modernizarea, dezvoltarea si Pastrarea Traditiilor Locale in comuna Ruscova”

Hotararea nr. 3 din 2019 – Privind aprobarea solicitarii de prelungire a Scrisorii de Garantie de la fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN, in conformitate cu prevederile OUG 79/2009 pentru realizarea investitiei „Modernizarea, dezvoltarea si Pastrarea Traditiilor Locale in comuna Ruscova”

Hotararea nr. 3 din 2019

Despre Vaselena

Verifica și...

Hotararea nr. 18/2019- neasumarea responsabilitatii organizarii si derularii procedurilor de atribuire a contractelor/ acordurilor – cadru pentru achizitia produselor aferente Programului pentru Scoli al Romaniei si a contractelor / acordurilor – cadru de prestare a serviciilor pentru derularea masurilor educative , la nivelul localitatii Ruscova

Hotararea nr. 18. din 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *